معرفی تخم اسفناج و خواص درمانی آن

به گزارش وبلاگ شن، خنک کننده، برطرف کننده یبوست و کاهنده تب می باشد. در ضمنً برای بیماری یرقان، مسمومیت ها، سوزش و تکرار ادرار، ورم های کبد، روده و ریه و دردهای ناحیه قلب هم مفید است.

معرفی تخم اسفناج و خواص درمانی آن

نویسنده: صمصام صانعی

مشخصات ظاهری تخم اسفناج:

مدور و خاکستری رنگ است.

طبیعت:

طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن معتدل است.

ترکیبات شیمیایی:

ساپونین، ماده روغنی، ویتامین A و غیره در آن مشخص شده است.

نحوه مصرف:

به صورت دم کرده یا جوشانده استفاده می کنند.

خواص درمانی:

خنک کننده، برطرف کننده یبوست و کاهنده تب می باشد. در ضمنً برای بیماری یرقان، مسمومیت ها، سوزش و تکرار ادرار، ورم های کبد، روده و ریه و دردهای ناحیه قلب هم مفید است.

بیشتر بخوانید: خواص اسفناج

منبع مقاله :

صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.

منبع: راسخون

به "معرفی تخم اسفناج و خواص درمانی آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم اسفناج و خواص درمانی آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید