طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده با سس مخصوص به سبک لاتین

به گزارش وبلاگ شن، در گزارش زیر طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده با سس مخصوص را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده با سس مخصوص به سبک لاتین

به گزارش ، سیب زمینی سرخ نموده یکی از پیش غذا های مورد علاقه مردم در سراسر دنیا است. این بار سیب زمینی سرخ نموده را به سبک لاتین و با یک سس مخصوص درست کنید.

سیب زمینی خلالی: 4 تا 5 عدد

هات داگ: 4 عدد

روغن و نمک برای سرخ کردن: اندازهی

تخم مرغ: 1 عدد

پیاز سفید خرد شده: 4 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه: 4 قاشق غذاخوری

روغن افتابگردان: 4/3 تا 1 فنجان

شیر: 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده: 8 عدد

نمک: اندازهی

فلفل قرمز چیلی: 2 عدد خرد شده و بدون دانه

سس قرمز تند: اندازهی

سبزی معطر مانند گشنیز: اندازهی خرد شده

شیر، تخم مرغ، پیاز خرد شده (نصف اندازه)، آب لیموی تازه (نصف اندازه)، گوجه فرنگی (نصف اندازه)، روغن آفتابگردان، سس قرمز تند و فلفل قرمز چیلی را درون مخلوط کن کاملا میکس کنید.

اندازهی نمک به آن اضافه کنید.

سیب زمینی ها خلالی خرد شده را درون آب خیس نموده و درون روغن کاملا سرخ کنید.

مرحله سوم درست کردن سیب زمینی سرخ نموده به سبک لاتین

مرحله سوم درست کردن سیب زمینی سرخ نموده به سبک لاتین، سیب زمینی سرخ نموده به سبک لاتین

سس آماده شده را درون لیوان ها بریزید.

سیب زمینی های سرخ شده را درون لیوان ها کاملا درون سس قرار دهید.

هات داگ ها را روی سیب زمینی ها قرار دهید.

آبلیموی تازه، نصف پیاز ها و گوجه فرنگی های به جای مانده، را با هم مخلوط کنید. اندازهی سبزی های معطر مانند گشنیز خرد شده را روی مخلوط گوجه و پیاز ریخته و با کمی نمک طعم دار کنید.

این مخلوط را روی سیب زمینی ها قرار دهید.

منبع: سیمرغ

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده با سس مخصوص به سبک لاتین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده با سس مخصوص به سبک لاتین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید