طرز تهیه شیرینی چوروس

به گزارش وبلاگ شن، چوروس دسری اسپانیایی است که شبیه بامیه خودمان است؛ با این تفاوت که نوع سرو آن متفاوت است و شهد بامیه را هم ندارد.

طرز تهیه شیرینی چوروس

به گزارش وبلاگ شن به نقل از همشهری

مواد لازم:

شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق غذاخوری

مارگارین یا کره: یک سوم فنجان

آرد: یک فنجان

تخم مرغ عظیم: 2 عدد

عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری

شکر: یک چهارم فنجان

دارچین: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا کره، شکر قهوه ای، نمک و یک فنجان آب را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد آغاز به جوشیدن کند.

2. تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیفزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست گردد.

3. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز گردد، وانیل را افزوده و مخلوط کنید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود.

4. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل های دلخواه داخل سینی بریزید.

5. بامیه ها را برای 10 الی 12 دقیقه در فری که با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید، بعد از اینکه بامیه ها پف کردند برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته شوند.

6. در این فاصله دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط نموده و در ظرفی بریزید، بامیه ها را از فر خارج نموده و در این مخلوط بغلطانید و سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه شیرینی چوروس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی چوروس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید