تمدید مهلت ارسال آثار برای نخستین مسابقه جهانی استارت آپ های گردشگری غذا

به گزارش وبلاگ شن، شیوع ویروس کرونا موجب شد تا مهلت ارسال آثار برای نخستین مسابقه جهانی استارت آپ های گردشگری غذا که قرار بود تا تاریخ 5 مارس 2020 باشد، تا 30 می سال 2020 تمدید گردد.

تمدید مهلت ارسال آثار برای نخستین مسابقه جهانی استارت آپ های گردشگری غذا

به گزارش وبلاگ شن، شرکت نماینده این رقابت ها که قرار است در اسپانیا برگزار گردد، باید نوآوری و خلاقیت، تأثیر بالقوه و مقیاس پذیزی، مدل کسب وکار معتبر یا آزمایش شده، تیم مناسب و متعهد، آمادگی مشارکت، گردشگری پایدار در ارزش گذاری و ویژگی فناورانه و دیجیتال را مدنظر داشته باشند تا بتوانند به مراحل بعدی آن راه پیدا نمایند.

با توجه به تمدید تاریخ ارسال آثار، حالا شرکت نماینده ها می توانند تا تاریخ 30 می سال 2020 برابر با 10 خرداد سال 99 آثار خود را به وسیله وب سایتآثار خود را رسال نمایند.

گزینش استارت آپ های برتر و انتخاب پنج فینالیست نهایی تا تاریخ 30 ژوئن انجام خواهد شد و برنده در ماه دسامبر 2020 اعلام می گردد، همچنین جلسه نهایی و اعلام برنده به شکل عمومی نیز در همین ماه برگزار خواهد شد.

منبع: میراث آریا

به "تمدید مهلت ارسال آثار برای نخستین مسابقه جهانی استارت آپ های گردشگری غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تمدید مهلت ارسال آثار برای نخستین مسابقه جهانی استارت آپ های گردشگری غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید